Neem hier contact met ons op

Camping Domaine Les Angeles

Clara & Guido 

Les Angeles, 32410 Cézan, Frankrijk

Reistips!

Wij zijn te bereiken via:

Tel. 00 33 5 62 65 29 80

E-mail:  lesangeles@gmail.com

Reistips

Er zijn vanzelfsprekend meerdere wegen die naar onze camping leiden. Vanuit Nederland en België is de snelste route via de autosnelweg (met tol). U rijdt via Parijs en neemt daarna achtereenvolgens de A10, A71, A20 en A62. Vervolgens afrit 8 of eventueel 7; vanaf daar is het nog een uurtje binnendoor. Het is vanaf Antwerpen ongeveer 1070 kilometer, vanaf Utrecht ongeveer 1200.

LET OP: gebruikt u een navigatiesysteem (oa. TomTom, Garmin, …), volg dan voor de laatste paar kilometer onderstaande aanwijzing:

In de kaarten van diverse navigatiesystemen (oa. van TomTom, Garmin…) staat een klein gedeelte van een weg vlakbij de camping niet vermeld. Het gevolg daarvan is dat een TomTom u vaak een heel stuk laat omrijden.

Ons advies: stel als bestemming op uw TomTom het plaatsje Préchac (postcode 32390) in. Dat plaatsje ligt op ongeveer 4 km ten oosten van de camping. In Préchac negeert u uw navigatie en volgt u (op een kruising waar ook een mariabeeld staat) het bordje richting Cézan. Na ongeveer 2,5 km komt u op een kruising met een stopbord; daar gaat u rechtdoor. Vanaf daar is het nog ongeveer 1,9 km naar de afslag -aan uw linkerhand- van de camping. Na 900 meter neemt u de oprit met het bordje ‘accueil’.

Overnachtingstip: Goed uitgerust arriveren op Les Angeles? Indien u vanuit Nederland of België rijdt, dan is een overnachting wellicht een goed idee. Iets ten noorden van Limoges, op ongeveer 800 kilometer van Utrecht, bevindt zich chambre d’hôtes Les Gaudes van Marja Bos. Tijdig reserveren is aanbevolen. Tel. +33 555 714147. E-mail lesgaudes@gmail.com

Ook vliegen is heel goed mogelijk:

  • Vanaf Schiphol onderhoudt de KLM een verbinding naar Toulouse;
  • CityJet (dochter van AirFrance/KLM) vliegt van Schiphol naar Pau.
  • Vanaf Brussel-Zuid/Charleroi vliegt Ryanair op Bergerac.
  • Van mei tot oktober onderhoudt Transavia een verbinding vanaf Rotterdam naar Bergerac.

De reistijd per (huur)auto van Toulouse naar onze camping bedraagt iets meer dan een uur. Vanaf Pau moet u rekenen op twee uur en vanaf Bergerac op twee en een half uur.

Wij wensen u alvast een goede reis!

U bent van harte welkom!

Camping Domaine Les Angeles

Clara & Guido

Les Angeles, 32410 Cézan,

Frankrijk

Telefoon: 00 33 5 62 65 29 80

E-mail: lesangeles@gmail.com

Onze partners:

Wat wilt u reserveren?

Wat wilt u reserveren?

Wat wilt u reserveren?